Restauranter i Vejle

Frosne grøntsager, gode eller dårlige i en snæver vending?

Foodfare Blog Leave a Comment

Der er ikke noget forkølet over frosne grøntsager. Og da slet ikke i vintermånederne Der er ikke noget forkølet over frosne grøntsager. Og da slet ikke i vintermånederne. De har nemlig de fleste af deres næringsstoffer i behold, hvilket ikke altid er tilfældet for de ferske grøntsager, du finder i supermarkederne. Frosne færdigretter kan også være et godt alternativ til …

Nyd fordelen ved din friske frugt

Nyd fordelen ved din friske frugt

Foodfare Blog Leave a Comment

Vi ved alle sammen godt, at frisk frugt er vores ultimative kilde til en masse vitaminer og mineraler Vi ved alle sammen godt, at frisk frugt er vores ultimative kilde til en masse vitaminer og mineraler og at det har mange sunde egenskaber. Naturlige frugt-kosttilskud kan være en god kilde til energi, da disse er en af de bedste erstatninger …

MALBECK UDSAT FOR TYVERI

MALBECK UDSAT FOR TYVERI

Foodfare Blog Leave a Comment

Vinbaren Malbecks butik Vinbaren Malbecks butik, der ligger i lokalet ved siden af på Istedgade, har fået stjålet mere end 70 flasker vin og spiritus i et indbrud mandag morgen. Det var nok ikke lige den måde, Hans Haahr, medindehaver af vinbaren Malbeck på Vesterbro i København, havde håbet at starte ugen på. Tidligt mandag morgen fik han et alarmopkald …

DANSK KOK SKRUER NED FOR TEMPOET

DANSK KOK SKRUER NED FOR TEMPOET

Foodfare Blog Leave a Comment

TRESTJERNET DANSK KOK SKRUER NED FOR TEMPOET: JEG HAR HAFT UREALISTISKE FORVENTNINGER Noget tyder på, at der har været lidt for meget fart på den trestjernede Michelin-restaurant Maaemo i Oslo. I hvert fald er restaurantens danske køkkenchef og medejer Esben Holmboe Bang kommet til den erkendelse, at han har haft “urealistiske” forventninger til medarbejderne. Det skriver han i et længere …

michelingstjerner

GADESÆLGER FÅR MICHELIN-STJERNE

Foodfare Blog Leave a Comment

GADESÆLGER FÅR MICHELIN-STJERNE: ET MÅLTID KOSTER 10 KRONER I madboden Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice & Noodle i Singapores Chinatown-distrikt kan du få verdens angiveligt billigste Michelin-måltid. Det kan være dyrt at følge Michelin-guidens anbefalinger til spisesteder, men det behøver det ikke at være. Tag bare Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice & Noodle i Singapore, der netop har fået …

ÅBNER DELE-VINKÆLDER UNDER CARLSBERG-BYEN

Foodfare Blog Leave a Comment

Hvis du har manglet et sted at opbevare din vin, så er der nu hjælp at hente i Carlsberg-byen i København. Under bygningen De Hængende Haver har firmaet Urban Wine Box åbnet hvad der formentlig er Danmarks største vinkælder. Her skal det være muligt for privatpersoner, importører, restauranter og andre at have deres vin opbevaret. Samtidig vil Urban Wine Box gøre det …

SUND MAD TIL DEN TRAVLE FAMILIE

SUND MAD TIL DEN TRAVLE FAMILIE

Foodfare Blog Leave a Comment

HAR DU NOGLE GODE RÅD TIL AT BEVARE EN SUND LIVSSTIL, NÅR MAN IKKE HAR TID TIL AT LAVE MAD: SUND MAD ER MAD, DER ER LAVET FRA BUNDEN AF OG AF FRISKE OG RENE RÅVARER. SØRG FOR AT KØBE KVALITETSGRØNTSAGER OG HELST I RIGELIGE MÆNGDER. DET ER UTROLIGT, HVOR GODT EN GOD KÅLSALAT MÆTTER ELLER EN KYLLINGESALAT MED KORIANDER …

Restauranter Danmark

Foodfare Blog Leave a Comment

At finde et godt sted at spise At finde et godt sted at spise, hvor alt fra dens indretning til valget af mad svarer til din smag, er utroligt underholdende. Du kan ikke altid stole på meninger og anmeldelser fra dine familiemedlemmer eller venner, blot fordi alle er forskellige og holder af forskellige slags mad og miljøer. Ved hjælp af …

KUNG PAO CHICKEN

Foodfare Ikke kategoriseret Leave a Comment

Jeg elsker elsker Kung Pao Chicken <3, Det er en Kinesisk ret der smager himmelsk. Men den er stærk, så du skal være til stærk mad. Ingredienser 2-3 kyllingefileter 3 fed hvidløg Ingefær 5 forårsløg 1 tsk sichuan peber 10 tørrede chilier Peanuts eller cashewnødder Olie Marinade 2 tsk soya sauce 2 tsk kinesisk risvin 2 tsk majsstivelse Sauce 2 …

JULERØDKÅL

Foodfare Ikke kategoriseret Leave a Comment

Rødkål hører bare julemiddagen til. Og især hjemmelavet rødkål smager helt fantastisk og er ikke særlig svært at lave – I burde prøve opskriften 🙂 OPSKRIFT Tid: 1 time, 40 minutter Antal: 4 personer Ingredienser Halvdelen af et stort rødkålshovede eller et lille økologisk rødkål 20 gram smør 1 lille rødløg ½ flaske rødvin 4 kviste timian 3 laurbærblade 1 spiseske …