Champignon sovs

Champignon sovs

Foodfare Blog Leave a Comment

Denne champignon sovs er jeg vild med

Denne champignon sovs er jeg vild med. Den kræver ikke det store, og derfor passer den godt til en travl hverdag, hvor maden hurtigt skal på bordet.

  • 3 løg skåret i kvarte
  • 250g champignon i halve
  • 100g sorte oliven
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk Maizena
  • Olie
  • Hakket persille
  • Salt og peber

Hæld olie på en pande og svits de kvarte løg, halve champignon og oliven i 10 min. Hæld lidt balsamico ved og lad det bruse af og vende lidt honning i. Lad det simre i 5 min. Hvis du har stegevæske fra en steg hæld det på panden og supplere eventuelt med bouillon. Drys med 1 spsk Maizena jævner og lad det koge lidt ind ca. 3 min. Smag til med salt og peber. Vend persille i lige inden servering.

Passer godt til:
Tyndstegsfilet med flødekartofler, medisterpølse med hvidekartofler, svinemørbrad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *