Det basale udstyr til golf-begynderen

Mange nye interesserede

I en verden, hvor kontakt- og holdsport har en svær tid, her golfklubberne oplevet en stigende efterspørgsel efter at kunne kombinere sportsudøvelse og konkurrence med social kontakt og forsvarlig afstand. 

Er du blandt de mange ny-interesserede i sporten, får du her en kort introduktion til hvordan du kommer i gang og hvilket udstyr, der er det allermest basale at starte op på.

Sådan kommer du igang

Golf kan for mange se meget nemt ud. Du svinger en kølle, rammer en bold og så putter du den i hul – ligesom i minigolf på en familiefødselsdag.

Sandheden er langt fra så simpel. Golf er en ‘detalje-sport’ der kræver træning og optimering af ens spil konstant, for at blive bedre. Det niveau man starter på har et næsten uendeligt udviklingspotentiale.

For at starte til golf skal du være meldt ind i en golfklub – ofte kan du tegne et prøvemedlemskab, hvor du lejer udstyr og kommer på et opstartshold med træning i både teori (regler) og lærer det basale omkring hvordan man svinger og rammer bolden. Herfra får man et grundlag for at finde ud af om golf er en sport der fanger ens interesse eller ej.

Læs mere om at starte til golf på Golf.dk.

 
Sådan starter du med at svinge

En udstyrs-sport hvor ‘the sky is the limit’

Elsker du en sport/fritidsinteresse, hvor du altid kan opgradere dit udstyr – så er golf den rigtige sport for dig. Der findes uanede muligheder for at købe dig fattig i golfudstyr. Det helt basale udstyr du bør investere i, når du har besluttet dig for at give golfens verden en chance er:

Udover det basale kan du få alverdens træningsudstyr til golf, der hjælper dig med at blive en bedre golfspiller inden for de forskellige golfslag der findes, herunder putning, driving, pitching, chipning, bunkerslag, lobslag og generelt at få hele spillet til at hænge sammen under en runde.

Når du er gået i gang med golf, kan du altid opgradere dit udstyr til det nyeste, eller det næste niveau (øger du f.eks. Din svinghastighed, bør du have golfjern med stivere skaft).

 
Træning af nybegynder i golf