Grapefrugtsauce

Grapefrugtsauce

Foodfare Blog Leave a Comment

Denne opskrift er en hit sauce til et stegt andebryst og kylling. Saucen er en frugtsauce, der er let at lave, når man har fanget rækkefølgen.

Ingredienser

  • 2 grapefrugter
  • saft af 1 appelsin, siet
  • 2 spsk sukker
  • 2 sorte peberkorn, let knuste
  • et knsp stødt kanel
  • 5 spsk hvidvinseddike
  • 25g smør
  • salt og smør

Saftblanding
Hold grapefrugterne over en skål for at opfange saften, skræl dem og fjern den hvide hinde. Skær kødet i terninger, kom dem i skålen og hæld appelsinsaft over. Rør sukker, peberkorn, 1 spsk vand og evt. kanel i en gryde sammen med saftblandingen. Lad det simre i en gryde ved middel varme i 15 minutter.

Saucen
Opvarm eddike i en panden, gerne i stegesky fra kød, tilsæt 2 spsk saftblanding, salt og peger og lad det koge ind ved lav varme. Rør smør i panden og krydr med salt og peber, tilsæt evt. 1/2 spsk sukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *