Honningkage

Foodfare Ikke kategoriseret Leave a Comment

En lille bradepande honningkage består af:

  • 200 g mandler (malet til mel)
100 g kokosmel
  • 3 økologiske æg
4 store skefulde honning
1 spsk Agavesirup
1 tsk økologisk vanille pulver
1 tsk kanelpulver
  • 1 pose honningkagekrydderi
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g 70 % chokolade

Sådan gør du:

Blend mandlerne til en grov mel. Jeg bruger en helt almindelig stavblender og det går fint. Bland mandelmel, kokosmel, vanille, kanel og honningkagepulver sammen i en skål. Honningkagepulver kan købes i næsten alle supermarkeder, kagen kan sagtens laves uden, men den bliver ekstra lækker med!
Pisk de tre æg i sammen med honning og agavesirup. Smelt smørret og hæld det i blandingen.

Hæld honningkagedejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Fordel dejen så den dækker pladen i et tyndt lag. Ca 1-3 cm høj. Bag kagen i ca 15 minutter i forvarmet ovn på 170 grader varmluft. 
lad honningkagen køle helt af, det er også først her den finder sin faste form og pynt med den smeltede chokolade. Lad chokoladen størkne inden du serverer kagen.

Pynt eventuelt med lidt revet økologisk citronskal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.