Hvilke hybridbiler skal man holde øje med i 2020

I denne artikel skabes et overblik over de mest populære hybridbiler på markedet i dag. Andelen af købte hybridbiler er stigende og de har efterhånden sat deres mærke på de danske veje. De er mere miljøvenlige, de nedsætter brændstofforbruget og kommer oftest i lækkert moderne design. Lad os tage et kig på nogle af dem vi skal holde øje med i 2020.

Toyota Yaris hybrid

Den billigste af de tre udvalgte biler. Den klassiske Toyota Yaris er velkendt for at være nem at køre i, komfortabel og dynamisk. Med et stilrent interiør og eksteriør får man den perfekte lille bil til familien. Der er også mange penge at spare, da den reklamerer med at kunne køre på elektricitet 50% af tiden. En Toyota Yaris er den perfekte bil til bykørsel, og altså ikke længere ture. Yderligere garantere´r den tryghed og balance som hele familien vil nyde godt af. En perfekt løsning til familien med stilfuldt design og en lavere pris end mange af konkurrenterne.

Ford Kuga plug-in hybrid

Den nye Ford Kuga er blevet en af landets mest eftertragtede hybridbiler. Det er der flere grunde til. Blandt andet tilbyder den nu plug-in hvilket betyder man kan lade den hjemmefra inden overhovedet at have startet bilen. Den tilbyder også et sporty look samt et lækkert modern interiør. Det er en SUV, som hurtigt er blevet danskerne go-to køretøj. Den står knivskarpt og giver tryghed for hele familien. Den bruger det aller nyeste hybridteknologi og kan forsvarligt køre lange ture og samtidig sparer dig på brændstofudgifterne. Den er anset til at blive en af de mest solgte hybridbiler i 2020 og selvom den er i en lidt højere prisklasse. Ford Kuga tilbyder alt en familie skal bruge til hverdagen og weekenderne, og man får samtidig en smuk og stilren bil. Det er klart en af de modeller der skal holdes øje med i 2020.

BMW 330e

Skal man have en bil med lidt mere fart på og højere ydeevne, er BMWs 330e serie et oplagt bud. Den blev først introduceret i 2016, hvor den tyske opfindsomhed igen har været på spil. Med serie 330e finder man en yderst flot og velpoleret hybridbil, med et skarpt udseende. Hvor den rigtig skiller sig fra konkurrenterne er at den er utrolig kraftfuld. Den kører 0-100 på bare 6 sekunder og har en samlet systemydelse på 252 hestekræfter. Udover disse, arbejder den elektriske transmission og benzinmotoren så godt sammen at man sagtens kan køre på motorvejen og stadig have glæde af elektriciteten, hvor i normale hybridbiler man ikke kan køre meget over 50km/t uden at det udelukkende bliver brændstofforbrug. Selvom den er i en væsentlig dyrere prisklasse er der meget at hente ved en 330e.  Den har meget mere brugbar kraft, dens rækkevidde er meget længere og så er det bare en luksus model på alle parametre. Så hvis du skal have mest ud af din hybrid funktion, er BMW klart et af de bedste bud.

Det er også en mulighed at købe brugte hybridbiler. I Danmark har der de seneste år været godt gang i salget af brugte og nye biler. Der er altid en god idé at købe brugte biler hos en autoriseret forhandler, da de giver diverse garantier.

bmw-918408_1280