Hygge & romantik København

Foodfare Blog Leave a Comment

København og omegn har et bredt udvalg af restauranter

København og omegn har et bredt udvalg af restauranter. Her på ‘Restauranter København’ sætter vi nu fokus på de restauranter der gør lidt ekstra ud af at skabe en romantisk stemning og et intimt miljø. Tag din elskede under armen og nyd en middag for to i stearinlysets skær. En hyggelig aften med god mad og vin på bordet gør det nemt at forelske sig – eller komme i tanke om, hvorfor I forelskede jer engang. Husk at bestille bord, så I ikke går forgæves.

Restaurant Kanalen på Christianshavn

Restaurant Kanalen på Christianshavn et godt valg. Indretningen i det gamle, forholdsvis lavloftede hus med afhøvlede gulve, Wegners Y-stole og hvide duge er smagfuld på en lidt kulturradikal, men uprætentiøs facon. Betjening er uhøjtidelig, men professionel og opmærksom.

RestaurantKanalen 300x128 Restauranter København

Restaurant Kanalen på Chr. Havn

Køkkenet er klassisk dansk til frokost og fransk-inspireret om aftenen. På Restaurant Kanalen koster en tre-retters menu 360 kroner og en hæderlig flaske vin fås fra 400 kroner. Hvis du drikker postevand til maden, slipper du med en rimelig regning for en aften med veltillavet mad og god vin.

Det bedste bord er i den østligst ende af restauranten, i hjørnet ved en lille, dyb vinduesniche i væggen, som et stearinlys fremhæver om aftenen, og hvor man om dagen kan få et glimt af de idylliske omgivelser ved Christianshavns Kanal restauranten ligger klos op ad.

Restaurant Kanalens vinkort

Restaurant Kanalens vinkort kan med sit spektrum, der rækker fra dagligvine til mere kostelige flasker som Latour, Petrus, Pingus og Vega Sicilia Unico tilfredsstille både den budgetbevidste gæst og vinelskeren, der ikke skæver til prisen. Udvalget af vine, som sælges glasvis er dog begrænset og figurerer ikke på vinkortet.

Vi kan også slå et slag for kanalens anneks, hvor man kan afholde alt lige fra ”private dinners”, konferencer, receptioner, diverse præsentationer, vinsmagninger med mere. Annekset er smukt indrettet med lyst gulv af brede skibsplanker, et stort sejl pryder det højloftede rum, som er holdt i enkel skandinavisk stil, med store vinduer som giver masser af lys og med kunst på væggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *