Vinsmagning

Københavns dejligste oase

Foodfare Blog Leave a Comment

Sol, sand og byens bedste udsigt

Langelinie 225x300 Restauranter København

Langelinie – en af Københavns perler

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.  Sol, sand, byens bedste udsigt, kolde drinks, cool musik, atmosfære m.m.

Booker man sig ind i én af Halvandets flydersofaer nede ved vandet, har man både havudsigt og grillmad indenfor rækkevidde. At sidde/ligge og drikke hvidvin, mens solen går ned over København, kan godt være en kold affære på det forblæste hjørne af havneindløbet men det er drønromantisk i det rette selskab. Og der er jo altid muligheden for at pakke sig ind i et tæppe eller varme hinanden. I denne oase kan gæsterne nyde livet samt det gode vejr på det hyggelige strandområde lige ned til vandet i forskellige miljøer, hvor der er plads til alle og noget for enhver smag.

Hvor vidt man ønsker at fordybe sig i en god bog med en dejlig chai latte i en af de mange strandstole, eller man ønsker lidt festivitas med vennerne på Pyramiden, i Mini Cabanaerne eller i de originale solsofaer, der alle lægger op til komfort, fest og højt humør, eller har behov for et break med kollegaer over en god middag ved et af de mange borde. Der er plads til alle på Halvandet! Med et hav af forskellige områder samt plads til over 300 spisende gæster ved de forskellige bordkombinationer og 600 solstole, er der altid plads til jer på Halvandet. På de 6000 m2 friareal er der mulighed for en bred vifte af friluftsaktiviteter bl.a. beachvolley, fodbold, petanqe, minigolf samt et nyt aktivitetscenter på land og vand og rigeligt af ufarlige udfordringer for de små!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *