KUNG PAO CHICKEN

Foodfare Ikke kategoriseret Leave a Comment

Jeg elsker elsker Kung Pao Chicken <3, Det er en Kinesisk ret der smager himmelsk. Men den er stærk, så du skal være til stærk mad.

Ingredienser
  1. 2-3 kyllingefileter
  2. 3 fed hvidløg
  3. Ingefær
  4. 5 forårsløg
  5. 1 tsk sichuan peber
  6. 10 tørrede chilier
  7. Peanuts eller cashewnødder
  8. Olie
Marinade
  1. 2 tsk soya sauce
  2. 2 tsk kinesisk risvin
  3. 2 tsk majsstivelse
Sauce
  1. 2 tsk soya sauce
  2. 1 spsk balsamocoeddike
  3. 1 tsk sesamolie
  4. 1 spsk hønsefond eller vand
  5. 2 tsk sukker
  6. 1 ½ spsk hoisinsauce
Sådan gør du
  1. Bland ingredienserne til marinaden
  2. Skær derefter kyllingen i grove tern og bland den med marinaden – lad stå i ca. 15 minutter
  3. Hak ingefær og hvidløg. Snit forårsløg og skær de tørrede chilier i halve
  4. Varm en dyb pande eller wok godt op. Tilsæt lidt olie, når olien er varmet tilsætter du sichuan peber & tørret chili.
  5. Steg det kort og tilsæt derefter kyllingen.
  6. Steg 2 minutters tid og tilsæt så hvidløg & ingefær. Steg videre til kyllingen er gennemstegt og har fået farve.
  7. Bland ingredienserne til saucen
  8. Tilsæt dine snittede forårsløg til kyllingen og steg videre – nogle sekunder
  9. Tilsæt derefter saucen og vend det hele sammen
  10. Portionsanret og tilsæt hakkede peants eller cashewødder
  11. Server med ris til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.