Nem opskrift på Fastelavnsboller

Foodfare Blog Leave a Comment

Der findes mange gode opskrifter på fastelavns boller, men denne her er måske den bedste opskrift jeg kender på fastelavnsboller… Den er nem at følge, og resultatet er gode bløde og lækre hjemmelavede fastelavns boller. Dine børn vil elske det! Husk at købe din udklædning til fastelavn i god tid:-)

Ingredienser til fastelavnsboller :
100 gram gær
1,1 dl mælk
100 gram sukker
3 æg
500 gram mel
400 gram margarine
Kagecreme

Sådan laver du fastelavns boller:
Gær, mælk og sukker røres sammen. Tisæt æg og derefter melet. Rul dejen ud på bordet  – den skal være ca. 1,5 cm tyk. Margarinen skives ud på 2/3 af dejen, og den lægges sammen i 3 lag på den anden led og rulles sammen igen. Lægges igen sammen i 3 lag på den anden led og udrulles igen. Gentag dette 3 gange.
Den sidste gang rulles dejen hel tynd og skær ca. 30 firkanter. En klat creme lægges på dejen, som samles omkring cremen, og bollen sættes på plade med sammenføjningen nedad.
Skal hæver i 1 1/2 time. Bages derefter i ca. 10 minutter ved 230 grader, først på nederste, så på midterste rille.
Pynt med glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.