Nyd fordelen ved din friske frugt

Nyd fordelen ved din friske frugt

Foodfare Blog Leave a Comment

Vi ved alle sammen godt, at frisk frugt er vores ultimative kilde til en masse vitaminer og mineraler

Vi ved alle sammen godt, at frisk frugt er vores ultimative kilde til en masse vitaminer og mineraler og at det har mange sunde egenskaber. Naturlige frugt-kosttilskud kan være en god kilde til energi, da disse er en af de bedste erstatninger for frisk frugt, man kan tage.

Folk har nu til dags en meget hektisk livsstil, der kræver stor udholdenhed, men som ikke giver os tid nok til at tage foranstaltninger til at holde os raske og i form. Et stigende antal undersøgelser viser, at frugt er afgørende for at få et bedre helbred, men af en eller anden grund, sker det ofte, at vi ikke får frugt nok i kosten. Disse naturlige frugt-kosttilskud indeholder ikke blot en langt større udvalg af naturligt forekommende vitaminer og mineraler end traditionelle vitamintilskud, men også antioxidanter og andre fytonæringsstoffer.

Frugt bidrager til at regulere kroppens fordøjelse, afværge hjertesygdomme og slagtilfælde

Frugt bidrager til at regulere kroppens fordøjelse, afværge hjertesygdomme og slagtilfælde, holde blodtrykket i ave, forhindrer visse former for kræft, afværger en smertefuld tarmlidelse, der kaldes divertikelsygdom, og beskytter mod grå stær og øjenforkalkning og har forskellige andre fordele. Det er derfor, at det bedste og mest almindeligt populære valg for at få de sundhedsmæssige fordele ved frugt uden rent faktisk at spise dem er naturlige frugt-kosttilskud.

Hver frugt har en eller anden sundhedsmæssig fordel

Hver frugt har en eller anden sundhedsmæssig fordel. For at nævne nogle få reducerer æbler, som er rige på A-, C-, og E-vitamin og folat, risikoen for tyktarmskræft, prostatakræft og lungekræft. Vi har hørt det berømte ordsprog siden vores barndom, at et æble om dagen holder doktoren væk. Bananer er en god kilde til A-, C-, B6- og E-vitamin og kalium. Kirsebær indeholder anthocyaniner, der reducerer smerte og inflammation. Figner er rige på A- og C-vitamin og folat. Appelsiner indeholder C-vitamin, flavonoider, giver pektin og er rige på natrium, når de er modnet i solskin. Jordbær er en af de rigeste kilder til C-vitamin og fibre. De har et højt indhold af natrium og jern. De hjælper til at holde tænderne hvide og giver også lindring mod gigt. Blommer er en fremragende kilde til A- og C-vitamin, samt calcium, magnesium, jern, kalium og fiber.

Når vi taler om naturlige frugt-kosttilskud, er der en masse frugtsaft og energidrikke til rådighed på markedet, og næsten alle mærker lover, at de er det bedste. Dog skal du lede længe, før du finder et virkelig fremragende kosttilskud fyldt med helbredende kvaliteter fra hundredvis af frugter i én enkelt juice.

Se flotte madfotos ved madfotograf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.