Prøv en ny restaurant

Prøv en ny restaurant

Foodfare Blog Leave a Comment

Prøv en ny restaurant

Spis varieret, både for at være sikker på at får tilstrækkeligt af de vitaminer og mineraler; men samtidig fordi at livet er for trist når man ikke får variation. Endda den bedste mad er kedelig hvis du får retten hele tiden.

Man kører ofte fast i de samme mønstre og laver de samme retter igen og igen og endda de gange hvor vi spiser ude er vi styret af vanens magt.

Tit ender folk på de sædvanlige restauranter som de plejer og dette kan være et sikkert valg, men en smule kedeligt. Mange ønsker at finde nogle spændende spisesteder men ved ikke hvor man kan finde dem og tør ikke at tage en risiko på en ny date, men der er assistance at få online når man er tilflytter i en by eller du bare gerne vil prøve noget nyt. På internettet kan man finde en spiseguide eller anmeldelser af spisesteder.

En guide kan beskrive restauranterne og deres mad og prisklasse, så du har noget at vælge ud fra.

Det er trist altid at spise de sædvanlige mad og ikke vide at en mulig ny favorit ret findes bare fordi du er bange for at forsøge noget nyt.

Mens du spiser skal du også tænke over at sætte pris på maden samt få det fulde ud af smagsoplevelsen. Det er ikke sundt at sluge maden, både fordi du fordøjer maden bedre hvis I tygger den ordentligt; men også fordi I får mere ud af den når vi bruger tid på at opleve den med alle sanser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.