Restauranter Bogense

Restauranter og spisesteder i Bogense

Restauranter Bogense – Foodfare.dk, viser jer den lækreste oversigt over de mest seriøse restauranter i og omkring Bogense, Danmark. Her på sitet kan i læse en masse spændende artikler fra både kokke og forskellige restaurationsejerne i og omkring 5610 Bogense på Fyn. Læs om aktiviteterne i køkkenet, forskellige priser, menukort, spændende mad og spise steder og meget mere. Bogense ligger smukt placeret ud til Lillebælt med masser af vand som udsigt.

Bogense er en havneby ved Kattegat på det nordlige Fyn med 3.751 indbyggere, beliggende 15 km nordvest for Søndersø, 23 km vest for Otterup og 29 km øst for Middelfart. Byen er kommunesæde for Nordfyns Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Spisesteder og Restauranter Bogense i og omkring Bogense

I og omkring Bogense findes der både gourmetrestauranter, a la carte restauranter, med åbningstider både både til frokost og aften i en atmosfære i ro og mag hvor maden ofte er årstidsbestemt og naturligvis af lavet på de bedste råvarer. Flere af restauranterne har udsigt til og Lillebælt. Der tilbydes som regel også mulighed for afholdelse af selskaber og diner transportable i og omkring Bogense. (Restauranter Bogense)

Bogense historie

Bogense er en af Danmarks hyggeligste købstæder med ca 3700 indbyggere. Byen er skøn at gå ture i. Man er omgivet af mange idylliske og smukke gamle huse, der på en eventyragtig måde snor sig gennem den hyggelige by. Bogenses historie går langt helt tilbage til år 1288 hvor byen fik sine købstadsrettigheder. Bogenses ældste kirke er fra middelalderen og er opkaldt efter de søfarendes helgen, Sct. Nicolai. Byen ligger på en skrænt ud for kysten, og tårnet har i mange år fungeret, som sømærke. Tæt på kirken ligger det hyggelige gamle torv, hvor man kan se et af Danmarks mindste huse.

Kulturen i Bogense

Fortid og fremtid bliver bundet sammen i Bogense, der også byder på nybyggeri og moderne faciliteter, på supermarkeder, specialbutikker og restauranter. Her finder du masser af muligheder for et aktivt fritidsliv med både sportsforeninger og kultur – for eksempel Rosenfestivalen og Bogense Revyen. Desuden finder man det gamle vandtårn med udsigt over Lillebælt.