Restauranter i Fredericia


Restauranter i Fredericia.


Restauranter i Fredericia rummer ud over en fantastisk historie, en stor mulighed for oplevelser og restauranter i Fredericia. Blandt de muligheder findes der både Michelin og restauranter fra forskellige verdensdele.

Foodfare.dk fortæller historien om restauranter i Fredericia og giver dig indblik i hvordan du finder din mad oplevelse. FoodFare.dk går lidt dybere og giver dig et bedre indblik i byen og de restauranter Fredericia byder på. Restauranter i Fredericia er en oplevelse værd, ikke kun for byens historie, men fordi der er alsidighed og kvalitet. Der er restauranter i Fredericia, der kan byde på oplevelser og der er tydelige visioner for de oplevelser, de giver videre til dig som gæst.

Her serveres kulinariske oplevelser med årstidernes lokale råvarer og det danske køkken kan opleves med spændende inspiration udefra hele verden. Byen rummer også en restaurant der i 2017 fik Deres første Michelin stjerne, en restaurant med en særlig vision og historie at fortælle.


Fredericia & historien


Fredericia har en blakket og interessant historie at fortælle. Byer har siden 1935 været forbundet til Fyn af en bro over Lillebælt. Da den gamle Lillebæltsbro, det den hedder i daglig tale i dag, var der ca. 50.000 mennesker, det var da tidens største kunstværk i Ingeniør verden.

Broen betød forbindelse imellem Fyn og Jylland, det førte vækst til Fredericia, før broen var det færger der stod for overfarten og fragtede folk fra Fredericia til Fyn.
Fredericia

Som fæstningsby har Fredericia spillet en hovedrolle i Danmarks-historien. Her findes et af de største og mest velbevarede fæstnings-anlæg i Europa.
Anlægget blev bygget i 1650 og skulle beskytte trafikken fra Jylland til resten af Danmark mod invadering. Det gjaldt f.eks. svenskerne, som besatte og ødelagde byen i 1657. Der var brug for den i 1849 og 64, Fredericia har dog været fredelig at bo i siden da.