Restauranter i Horsens


Restauranter i Horsens er mad der bliver indtaget, midt i en europæiske kulturhovedstad. Restauranter i Horsens byder på mange oplevelser, som du kan læse meget mere om på Food Fare.dk. Der er oplevelser for enhver smag.

Restauranter i Horsens, har Deres egen historie og maden har levet i Horsens som branche side 1700, der findes stadig restauranter i Horsens, der bære inspiration fra den tid.

De mere moderne kulinariske restauranter i Horsens, er naturligvis også til stede. De byder på mad fra alle verdensdele og er en oplevelse for alle der søger kvalitet.

Byen har ingen Michelin stjerner, men den har mange arkitektoniske restauranter. Restauranter i Horsens bære på kvalitet, der stammer fra råvare, der er præget af årstiden og miljøet omkring Horsens.

Horsens byder på spisesteder der ligger lige ud til vandet, midtbyen er også rig på mad oplevelser af en hver art. Horsens bære på mange historier, der tager spisteder tilbage i tiden, der er mulighed for at indtage mad der stammer fra et gammelt køkken. Det giver maden et ekstra tvist og historie. Der gør Jeres oplevelse til en større oplevelse.

Horsens & historien


Fængslet er en af Horsens mest besøgte seværdigheder og den byder på oplevelser der nærmest syntes live. Der er gjort stort brug af moderne teknologi, der får fængslet til at fremstå levned, og man fornemmer at fængslet engang har rummet fanger og betjente.
Fængslet er en del af Horsens kultur og er ofte brugt til koncerter og events af forskellig art. Horsens er en havneby der har mange oplevelser af kulturel art. Beyn rummer alt lige fra teater, gallerier og koncertoplevelser.
Horsens er et besøg værd uanset hvad dine præferencer er.
Oplev Horsens året rundt, de mange udstillinger og museerne, er bestemt besøget værd, Byen er rig på aktiviteter for børnene!

Alle fotos leveret af Horsens foto