Restauranter i Kolding


Restauranter i Kolding


Restauranter i kolding, her er noget for sanser og oplevelser for mad entusiaster. Kolding midtby rummer alt lige fra det skæve og unikke, til det mere traditionelle. Restauranter i Kolding er alsidige og her på Food Fare.dk kan du finde inspiration, restauranter i Kolding og Deres hjemmesider, Deres menyer og meget mere.

Restauranter i Kolding kan vise alt lige fra den danske køkken til et mere globalt køkken. Kolding midtby er en gammel bydel og hyggen her, er i sig selv et besøg værd. Mange restauranter i Kolding ligger centralt placeret i midtbyen, i gå afstand fra p.pladser. Den gamle arkitektur gør restauranter i Kolding til godt placeret spisesteder.

Om du ønsker at besøge Kolding for at opleve kulinariske sanse oplevelser, eller du ønsker at besøge byen for seværdigheder, er restauranterne et besøg værd og de kan findes tæt på de øvrige ting, der er værd at se i Kolding.


Historien om Kolding

Historiske Kolding

Der findes flere historier i og omkring Kolding. Det gamle Koldinghus, er en lokal del af historien i Kolding gennem 800 år. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse, i de gamle slotsgange, snuse til atmosfæren i de gamle bygninger, som ofte indeholder udstillinger af mange arter.

En tur til et oldnordisk grænseland lige syd for Kolding, byder på en rejse ind danmarkshistorien. Her kan man besøge den gamle Brødremenighedsby i Christiansfeld og Skamlingsbanken. Skamlingsbanken forener natur og historie på en smuk måde. Banken er det højeste punkt i Sønderjyllands og har en udsigt der strækker så langt øjet rækker. Siden 1843 har det været en af landets vigtigste nationale og folkelige samlingssteder.

Museet på Koldinghus

Koldinghus ligger centralt midt i Kolding by.

Koldinghus blev bygget af datidens danske konge i 1268, borgen blev bygget for at beskytte grænsen. Det var grænsen imellem kongeriget Danmark og hertugdømmet Slesvig. Koldinghus brændte ned og en blevet genopbygget, de ældste dele af bygningen er fra 1400-tallet.

Billeder tilhører Fotografen Kolding