Restauranter Middelfart

Restauranter Middelfart

Restauranter Middelfart og spisesteder i Middelfart

Restauranter Middelfart – Besøg Foodfare.dk, der viser jer den lækreste oversigt over restauranter i Middelfart, Danmark. Læs spændende artikler fra kokkene og Restaurationsejerne i og omkring 5500 Middelfart lige her. Læs om køkken, priser, menukort, nye spændende madsteder og meget mere. Middelfart ligger super smukt med vand omkring sig på hyggelige Fyn.

Middelfart ligger på Fyn har ca 15.0oo indbyggere. Byen ligger i Middelfart Kommune og byen hører til, som en del af Region Syddanmark.

GRILLEDE AUBERGINER

Spisesteder i og omkring Middelfart

I Middelfart finder i både A la carte restauranter, gourmetrestauranter der er åben både til frokost og aften i en atmosfære i ro og mag hvor maden ofte er årstidsbestemt og naturligvis af de bedste råvarer. Flere af restauranterne har udsigt direkte over havnen og Lillebæltsbroen. Der tilbydes som regel også mulighed for afholdelse af selskaber og diner transportable i og omkring Middelfart.

restaurant middelfart

Middelfart historien

Byen Middelfart har igennem 800 år ofte været forbundet med marsvinejagt og det var samtidigt det eneste sted i Danmark jagten var velorganiseret. De bugtede kyster med de mange viger, øer og holme gjorde det muligt for marsvinejægerne at drive stimer af marsvin ind på lavere vande, så de nemmere kunne fanges.

Middelfart har fået navnet ca. år 1231. Det stammer fra det tidlige navn: Melfar. Navnet Melfar betyder ”farvandet man rejser mellem”. Det skaber sammenhæng i forhold til Middelfart da det er byen ved Lillebælt, og Middelfart været hjemsted for overfart til Jylland helt fra før 1200-tallet. Tit via jernbaneoverfart via Strib over Fredericia fra omkring 1872. Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet, under 2. verdenskrig blev der bygget skanser langs kysten, og Middelfart blev herfor også ramt af tyskernes besættelse.

Fra Gammel Havn, op mod kirken og byens marsvinbrønd, findes den gamle bydel af Middelfart. Et smukt område, med gamle huse og brosten, sætter et særligt præg på den gamle købstad. Havnen løber parallelt med gågaden, og De Hængende Haver ligger særegnet ud til bæltet.

Alle fotos på denne side ejes af fotograf i Middelfart