risengrød

Risengrød

Foodfare Blog Leave a Comment

Noget af det bedste ved december måned er, at man kan tillade sig selv, at spise en masse usundt og lækkert mad. Og i dag vil jeg giver jer en opskrift på noget så julet som Risengrød. Det er utroligt nemt at lave, og så smager det super godt + det er billigt.

Hvad du skal bruge til 4 personer er:

  • 10 dl. sødmælk (andet mælk kan også bruges, men sødmælk bliver bedst, synes jeg).
  • 125 g. grødris
  • 1 knsp. salt
  • Smør
  • Kanelsukker

Fremgangsmåde:

  1. Mælken hældes op i en tykbundet gryde og bringes i kog
  2. Risene tilsættes
  3. Nu skal det så småkoge under lov imellem 50-60 minutter. Husk endelig, at røre i grøden en gang imellem, ellers brænder det nemt på, og det smager ikke godt, skulle jeg hilse og sige 😉
  4. Grøden smages til med salt
  5. Og nu er den klar til servering med smørklat og kanelsukker på!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *