Skal du være en del af håndboldherrerne eller kvinderne?

Det danske herrelandshold i håndbold har siden årtusindeskiftet oplevet meget succes, hvilket har gjort dem til favoritkandidater de seneste år til diverse slutrunder. Successen har medført sig medaljer i guld, sølv og bronze til både VM, EM og OL. Dette har været med til at fremme en helt unik fællesskabsfølelse omkring håndbolden især det sociale aspekt i det. En følelse der nærmest ikke har været der siden triumfen i 1992, hvor det danske herrelandshold i fodbold vandt EM-guld. Alle står sammen omkring de danske landshold i rødt og hvidt i medgang og modgang og hepper som aldrig før. Dermed har især håndboldherrerne haft stor indflydelse på opblomstringen af sportsgrenen, da man kan se det smitter af på den danske befolkning.

 

Er du den nye stjerne?

 

 Danmarks talent- og udviklingsarbejde er på et rigtig højt niveau. De gør utrolig meget for at opdage talenter i en tidlig alder, udvikle dem og følge dem gennem deres karriere. Dette er med til at sikre fremtiden og fremme dansk håndbold og dermed altid kunne være med, hvor det er sjovest. Sjovt skal det nemlig være, fordi glæden ved sporten er det vigtigste. Der skal være plads til, at alle dem der lyster, kan få lov at spille håndbold. Dette er uanset, om du er et ungt talent eller bare godt kan lide at spille håndbold med vennerne, fordi det er en fed sport. Så hvis du går rundt med et skjult håndboldtalent uden at vide det, så er det på tide at udforske det!

 

Elsker du håndbold?

Kan du som dreng eller pige heller ikke få nok af håndbold? Så er det et oplagt valg for unge mennesker at tage på en håndbold efterskole. Derudover er det at tage på efterskole en dannelsesrejse for mange unge mennesker, hvor man skal lære at klare sig selv og stå på egne ben. Ikke nok med at de fleste får en fantastisk oplevelse og lære at blive voksen, så har efterskolerne uddannede trænere inden for de forskellige sportsgrene. Dette sikrer at du får det optimale ud af dit ophold, hvor der er tid og plads til at udfolde dit talent med fokus på individuel udvikling. Så hvis man vil blive en del af ”Håndboldherrerne eller kvinderne” rundt omkring i Danmark, så er det vigtigt at undersøge de forskellige håndbold efterskoler, så man vælger den efterskole, der passer til de ønskede behov.