Tomatsauce

Tomatsauce

Foodfare Blog Leave a Comment

Tomatsauce er altså mere end opvarmede dåse tomater

Tomatsauce er altså mere end opvarmede dåse tomater. Denne opskrift er super enkel og smagfuld uden, at det bliver for kompliceret. Tomatsaucen kan stå alene som saucen til en omgang frisk pasta, men giver også en hjemmelavet pizza et ekstra pift. Prøv den selv og skriv i kommentaren hvad du bruger tomatsauce til.

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg
  • Olivenoile
  • Basilikumstilke
  • Tørret oregano
  • Frisk rød chilipeber
  • 2 dåser flåede tomater
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Rødvinseddike

Fremgangsmåde

Start med at hakke hvidløget og svits dem nænsomt i olivenolie sammen med basilikum eller tørret oregano. Med en kniv laves et snit i chilipeberen, så den ikke eksploderer i varmen, og lad den svitse med.

Tilsæt de flåede tomater og lad dem være hele, så bliver saucen sød og rund i smagen. Hakkes tomaterne fra starten kan saucen blive bitter i smagen. Krydr saucen med havsalt og friskkværnet sort peber og lad den simre i 30 min. Tag chilien op herefter.

Mos tomaterne med en grydeske og smag saucen til med mere salt og peber.

Værsgo’ så er der tomatsauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *