Vægttab

Foodfare Blog Leave a Comment

Sådan får du et permanent, sundt og hurtigt vægttab

Hver dag bombarderes vi med gode råd og reklamer, om hvorledes vi skal tabe os. Her på siden afslører vi den billigste, mest afprøvet, doktorgodkendte og professoranbefalede “kur” af dem alle. Glem alt om kosttilskud der garanterer et vægttab på andet end bankkontoen. Her finder du den mest overskuelige “kur” af dem alle. “Kuren” hedder… veeeent…. veeeent…. Livstilsændring.

Livstilsændring er IKKE en kur, det er også derfor du har set ” ” hver gang jeg har skrevet kur – det er ikke en straf vi er ude i. Livstilsændring handler i virkeligheden om, at det du har gjort indtil nu ikke har virket – tværtimod, ellers var du ikke havnet her. Om det er 5 kg eller 100 kg du ønsker at tabe, er sådan set ligemeget. Det handler måske slet ikke om at tabe kilo, men mere om velvære, eller om at undgå følgesygdomme. Uanset hvad, så er det NU du gør det anderledes. Se det er livstilsændring. Hvad er din undskyldning?

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com

https://analytics-online.blogspot.com

https://badevaerelser.blogspot.com

https://boligindretning-dk.blogspot.com

https://briller-og-nyt-syn.blogspot.com

https://bryllupper-dk.blogspot.com

https://byggeri-og-bolig.blogspot.com

https://cms-development-dk.blogspot.com

https://computere-og-hardware.blogspot.com

https://erhvervsrengoring-firmarengoring.blogspot.com

https://fashion-blogger-dk.blogspot.com

https://fitness-og-traening.blogspot.com

https://foto-og-grafik.blogspot.com

https://faa-dig-en-webshop.blogspot.com

https://grafisk-designoghjemmesider.blogspot.com

https://hojskole-dk.blogspot.com

https://hosting-dk.blogspot.com

https://hvorfor-en-mac.blogspot.com

https://haandvaerkeret.blogspot.com

https://indretning-og-design.blogspot.com

https://innovation-artikler.blogspot.com

https://inventar-snedker.blogspot.com

https://investeringer-aktier-obligationer.blogspot.com

https://it-og-outsourcing.blogspot.com

https://kaffe-dk.blogspot.com

https://kiropraktor-dk.blogspot.com

https://kommunikation-og-ledelse.blogspot.com

http://kunstmaleren.blogspot.dk

http://muggesen.blogspot.com

https://mad-menu.blogspot.com

https://makeup-dk.blogspot.com

https://massage-dk.blogspot.com

https://maninthemirror-dk.blogspot.com

https://music-business-dk.blogspot.com

https://moebler-og-indretning-af-hjemmet.blogspot.com

https://ny-hjemmeside-dk.blogspot.com

https://online-marketing-dk.blogspot.com

https://psykologiogterapi.blogspot.com

https://rap-musik-dk.blogspot.com

https://restauranterdk.blogspot.com

https://salgogmarketing-dk.blogspot.com

https://seo-firma-dk.blogspot.com

https://sofaer-dk.blogspot.com

https://styrkeogstyrketraening.blogspot.com

https://sundhed-og-kost-dk.blogspot.com

https://soekemotoroptimalisering-nu.blogspot.com

https://traegulve-dk.blogspot.com

https://vandtips.blogspot.com

https://web-mobile-apps-dk.blogspot.com

https://webhoteller-dk.blogspot.com

https://wordpress-dk.blogspot.com

https://uddannelse-dk.blogspot.com

https://a-bloggers-lifedk.blogspot.com

https://blogger-ladydk.blogspot.com

https://mode-toejdk.blogspot.com

https://www.blogger.com/profile/16677346815245671097

https://hygge-bloggendk.blogspot.com

https://blogger-bavl-og-foto.blogspot.com

https://naturen-dk.blogspot.com

Mig og min motivation for et sundt vægttab

I 2009 blev jeg akut indlagt på Herlev hospital med betændelse i bugspytkirtlen. Det var i slutningen af november måned. Min datter havde 1-års fødselsdag i starten af december. Normalen for akut pancreas er at det opstår ved højt alkoholforbrug. Jeg var bare ikke typen der drak særlig meget, faktisk meget sjældent endda, så det forstod jeg ikke. En anden udløser til den potentiel dødlige sygdom er for højt triglycerid. Triglycerid kan du læse mere om på Wikipedia – Triglycerid. Triglycerid er i bund og grund en del af det onde kolesterol – for mit vedkommende det ondeste. Normalværdien er 0,45 – 2,6 mmol/l. mit var på dette tidspunkt 18. Det havde udløst betændelsen, og grundet en svagt fungerende bugspytkirtel kunne jeg ikke producere insulin. Jeg havde fået diabetes 2. Mit blodsukker lå på 18,9 – normalværdien her er imellem 4-8 mmol/l.  Lægens dom var som en hammer i mit hoved, man kan nemlig ikke gøre noget ved betændelse i bugspytkirtlen, man kan krydse fingre og håbe på at det går over af sig selv. Hvis ikke… såå.. ja, så er dagene talte, og et multiorgansvigt vil sætte ind. For at gøre en lang historie kort, tabte jeg mig hurtigt 10 kg, fra 136,6 kg til 126 kg. Det var den uge jeg var indlagt på Herlev hospital. Jeg tabte mig yderligere ned til 114 kg ved hjælp af Dukan kuren og triglyceridværdien var imponerende 1,55 mmol/l. Men så gik det galt igen. Fra 2013 til 2015 har jeg taget på igen, og vejer nu 126 kg. Oven på en god jul 2015 skete der det, der ikke måtte ske. Jeg blev indlagt med kraftige mavesmerter og kunne mærke, at den var helt gal og ganske rigtig var mine triglyceridtal på voldsomme 36 mmol/l og blodsukkeret 15.

To gange dødsdom over hovedet
Min læge kalder mig unik, hun har aldrig set en krop reagere så voldsomt på fedtsyre, og det er ved at være sidste chance. Jeg er ikke en kat med ni liv. Jeg har to børn jeg skal være far for – resten af mit liv.

Denne hjemmeside

Jeg har lavet denne side for min skyld, ikke for din. Men det vil glæde mig og jeg vil blive stolt, hvis jeg må holde dig i hånden, imens du kommer frem til et lettere liv. Her på siden skriver jeg opskrifter op for, at kunne vende tilbage til det der er rigtig godt, godt for blodsukkeret og godt for et vægttab. Folk med diabetes ved hvor svært det er at handle ind, hvor svært det er at lave mad, og ikke mindst hvor dyrt det er at holde sig selv i live. Her vil du også finde sukkerfrie opskrifter, og inspiration til produkter som gør livet med fedtfattige og sukkerfrie varer lidt sjovere. Jeg håber du kan bruge siden til, at komme igang med dit eget vægttab og dit nye liv.

Vægttab ved kalorieberegning

Verdens simpleste livstilsændring / vægttab er, at spise mindre energi end din krop forbruger dagligt. Det er faktisk nemmere end du tror, og ikke desto mindre er det også det lægerne anbefaler. Hvis du dagligt sørger for, at spise færre kalorier end din krop forbrænder, så venter der et vægttab i den anden ende. Det behøver ikke være kedeligt. Det behøver ikke at være strengt, så længe du bare holder dig under din krops daglige forbrug af kalorier, så er du på rette vej. Der går faktisk sport i det. Det gode ved denne form for vægttab er, at du må spise lige det du vil, bare du holder dig under dit daglige kalorieforbrug.
Hvordan ved du så hvor mange kalorier du må spise? Jo, du kan læse mit blogindlæg: Hvor mange kalorier er der i et hurtigt vægttab
Nederst i indlægget kan du klikke på linket, hvor du selv kan regne det ud. Det er super nemt og meget simpelt, og giver mig i gennemsnit et tab på 1 kg om ugen. Husk det skal være rart, og behageligt, så sæt ikke dit mål for hårdt. Der er større chancer for at falde, hvis man presser på for hårdt.
Der er dage/uger hvor det ikke altid går godt, og når disse kommer er det vigtigt at holde fast og være konsekvent – det betaler sig. Hvis dit vægttab går i stå, så læs indlægget: Derfor taber du dig ikke! – 10 råd til at sikre dit vægttab og find tilbage på rette spor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.