De mest populære modeller fra Mercedes

I denne måned i sektionen “Alt om Biler” har vi researchet på de allermest populære Mercedes-modeller i nyere tid. Rigtig mange har i disse corona-tider alverdens tid til at gå på opdagelse i deres drømmebiler. Mange har også drømme-brillerne på og søger på alt fra Ferrari til Rolls Royce, hvilket jo er dejligt at drømme om, men for de fleste dødelige, helt uopnåelige.

 

Vi har derfor trukket i modsat retning og vil nu præsentere de Mercedes modeller der har haft allermest medvind i ordrebøgerne herhjemme – og med god grund. Dette er nemlig bundsolide tyske biler, der er ekstremt velkørende, en fryd for øjnene og teknologisk helt fremme i markedet.

 

Lad os komme til sagen…

A200

Denne model er nok – sammen med dens lillebror A180 – den mest solgte Mercedes i privat regi i Danmark. Med 163 hk og 250 nm er det en kraftfuld lille hatchback, der passer til de fleste behov – inklusiv by- og pendlerkørsel. Der er snildt plads til familien på 4 og teknologisk er den et vidunder for sig. 

Se brugte Mercedes A200 her.

 

C220

Mere plads og mere motor. Det får du hvis du vælger en C220, som er C-Klassens store sællert. Her får du en stor motor med 194 hk og 400 nm. Den går 233 km/t på toppen og går fra 0-100 km/t på kun 7 sekunder. Med andre ord er Mercedes C220 en fantastisk køremaskine, der har en ekstrem komfort og klarer de lange ture helt smooth og giver chaufføren et smil der kun kan tørres væk af fartbøderne, man skal passe ekstra på.

Se brugte Mercedes C220 her.

 

E220

Den sidste populære Mercedes-model i vores serie her, er den fabelagtige E220. I Mercedes E220 får du endnu en opgradering af klassen, der her hedder E-Klasse. Det betyder igen – mere plads, yderligere komfort og endnu (om muligt) et nøk opad i køreglæden.

Du får samme motor med samme ydelse i E220’eren, men eksteriøret og interiøret skriger bare endnu mere luksus. 

Se brugte Mercedes E220 her.