Vælg en kuffert, der passer til dine behov

Skal du snart på ferie? Så står du måske og mangler en kuffert eller taske, der kan rumme alle det nødvendige – uanset om det er uldsokker, skibriller og striktrøjer eller badesandaler, solbriller og badetøj. Der findes et utal af muligheder, når det kommer til bagageløsninger, for eksempel weekendtasker, håndtasker, rygsække, toilettasker, computertasker og kufferter i alverdens størrelser. Selvom det ikke er nødvendigt at eje dem alle sammen, kan være en god idé at have et lille udvalg stående klar derhjemme, så du er godt dækket mange år fremover.

Det er fornuftigt at eje en mindre taske

Skal du blot på en smuttur til sommerhuset eller på forlænget weekend i Paris eller London, er det begrænset, hvor meget du har brug for at medbringe. Derfor er det en god idé eje en lille kuffert eller taske. Faktisk vil det ofte være rarest at pakke let, så du kan tage din bagage med dig ind i flykabinen. På den måde undgår du at stå i kø ved bagagebåndet og kan i stedet bruge din tid på at udforske byen. I mange tilfælde kan du også spare penge ved kun at medbringe håndbagage, fordi mange flyselskaber ikke har store kufferter inkluderet i prisen. Det gælder særligt for de billige flyselskaber såsom Norwegian og Ryanair. Når du tager en kuffert med op i flyet, skal du blot huske at undersøge, om den opfylder flyets krave for håndbagage. Du kan altid finde vægt- og målspecifikationer på flyselskabets hjemmeside.

luggage-3167372_640

Vælg kuffer i slidstærkt materiale

Hvis din rejsedestination kræver, at du flyver frem og tilbage, bør du undgå at pakke i en taske af blødt materiale. Investér i stedet i en robust kuffert, der kan klare at blive læsset af og på flyet og som ikke bukker under for vægten af andet bagage. Det ville være en skam at nå frem til feriehytten i Spanien for så at opdage, at dine ejendele er i stykker. Heldigvis findes der massere af såkaldte hard-case kufferter, der er fremstillet i et stødsikkert, men alligevel let materiale.