Sommeraktiviteter med vennerne

Der er ikke noget som en god sommerdag med høj solskin, shorts og tid sammen med sine venner. Planlægger du en sommerdag med de nærmeste vennepar og leder efter inspiration til hvad I skal lave – og spise – så har vi her samlet en guide med inspiration til aktiviteter, så hele dagen ikke blot går med snak ved kaffebordet (hvilket jo også kan være hyggeligt).

Ankomsten

Når gæsterne ankommer er det altid en god idé at starte med lidt snacks eller kage som man kan starte snakken omkring. Det kan også være en uofficiel velkomstdrink – hvilket både kan være Champagne eller den mere økonomisk overkommelige mousserende vin

Når folk er ankommet og man har fået lidt godt til ganen og smurt halsen er isen brudt om humøret on the rise. Så er det tid til aktiviteter.

Venners skåler
Dart

Aktiviteter

Aktiviteter når man har gæster er altid en god idé.

Hvorfor?…

Fordi det giver oplevelser sammen man både kan snakke om bagefter, men også når man ser hinanden i fremtiden. Det er disse oplevelser der binder venskaber sammen for livet.

 

Nå – vi har her samlet en liste med idéer til ting man kan lave når man har gæster – vi har tager udgangspunkt i at man er i en almindelig have og ikke skal forlade matriklen man er samlet på.

 

Maden

Når man har fyldt dagen med sjove aktiviteter, er alle typisk ved at være sultne og man er klar til at få noget at spise. Alle har lyst til at servere lækkert mad, men de færreste gider bruge hele sin aften med sine gæster i køkkenet. Derfor er grill-mad en af de nemmeste måder at få lækker mad der er hurtigt at forberede og lave. Vi anbefaler følgende sommer-menu:

 

Forret: Carpaccio med frisk rucola og parmesan (køb gerne nogle færdigpakker i en dagligvarebutik – det er lækkert og nemt)

 

Hovedret:

Bøffer stegt på grill (det kan være Ribeye, Entrecote eller andet kød på tilbud)

Grillpølser

Pastasalat med pesto, cherrytomater, feta og basilikum

Sommersalat som tilbehør

Ovnkartofler med frisk timian, groft salt og olivenolie

 

Dessert: Diverse is med friske bær

 

Det er typisk et hit at servere noget kold og frisk hvidvin til forretten – her går du aldrig galt i byen med en chardonnay som drue til hvidvinen og Pinot Noir som drue til rødvinen.

Voila – så har du opskriften på en fantastisk sommerdag i venners lag.